SUÁREZ
Luis Suárez ha evitat buscar excuses per haver deixat escapar el títol de lliga (Reuters)
Barça

Luis Suárez: "La lliga l'hem deixat escapar nosaltres mateixos"

El davanter uruguaià del Barça admet en una entrevista a Mundo Deportivo que cal fer autocrítica pels errors comesos i centrar-se a intentar guanyar la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Suárez ha concedit una entrevista al diari "Mundo Deportivo" per repassar l'actualitat blaugrana. El davanter uruguaià del Barça dona la lliga per perduda tot i que encara queden dues jornades, però admet que cal fer autocrítica pels errors comesos i centrar-se a intentar guanyar la Champions per evitar acabar la temporada en blanc.

"A la Lliga hem de ser autocrítics, l'hem deixat escapar nosaltres mateixos. Som conscients que depeníem de nosaltres i no hem de buscar cap excusa. Ara, pel nostre orgull i pel prestigi del Barça, cal guanyar els dos partits que ens queden i després centrar-se de ple en l'únic títol que podem lluitar, que és la Champions. Si els que estem a dins de la plantilla rendim a l'altura de per què estem en aquest club, podem lluitar contra qualsevol. Una errada en un partit pot costar cara, per això hem d'estar molt atents i necessitem de tots per poder aconseguir la Champions".

Suárez ha insistit que no han de buscar excuses en algunes polèmiques decisions del VAR i ha reconegut que en alguns partits d'aquesta temporada no han estat a l'altura.

"Està clar que si haguéssim estat a l'altura en els partits com davant del Sevilla, que és un rival que et pot empatar, però sobretot a Vigo, que va ser un cop molt dur i just després venia l'Atlètic. Minimitzar els detalls del VAR de vegades és difícil. Sí que Gerard i el president van fer públiques les seves manifestacions, però crec que els rivals també estaven lluitant per coses importants com l'Athletic, el Getafe... i eren ells els perjudicats. En aquesta ocasió no només sortíem perjudicats nosaltres, però crec que no cal buscar tantes excuses, sinó ser autocrítics i afrontar la realitat".

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut