Luis Suárez durant l'entrenament d'aquest dimecres (@FCBarcelona)
Barça

Luis Suárez i Sergi Roberto tornen a entrenar-se amb el grup

L'uruguaià i el reusenc s'han exercitat amb el grup i estan a punt per enfrontar-se al Sevilla, dissabte

Actualitzat

Luis Suárez i Sergi Roberto no tenen encara l'alta mèdica, però la rebran a temps per enfrontar-se amb el Sevilla, aquest dissabte (20.45), en un duel en què el Barça pot recuperar el liderat de la Lliga. Tant l'uruguaià com el reusenc han completat aquest dimecres amb tota normalitat l'entrenament amb els seus companys a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Suárez, que no va viatjar amb la seva selecció, ha estat tota la setmana fent treball específic per deixar enrere unes molèsties al genoll dret. Mentre, Sergi Roberto es va perdre els dos últims partits per una elongació muscular a la cama dreta.

Per aquesta última sessió, Ernesto Valverde ha convocat cinc jugadors del filial, entre ells el central Juan Brandáriz, "Chumi", que s'entrena amb el primer equip per segon dia consecutiu i pot ser una opció en la convocatòria contra el Sevilla per la carència de jugadors en la seva demarcació.

A més de Chumi, també s'han entrenat amb els "grans" Jokin Ezkieta, Iñaki Peña, Oriol Busquets, Riqui Puig i Rafa Mujica.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut