Barça

Luis Suárez i Sergi Roberto es perdran la final de Copa per sanció

El davanter uruguaià i el lateral de Reus han estat expulsats per doble targeta groga i no podran disputar la final de la Copa del Rei el 27 de maig

Actualitzat

El Barça tindrà dues baixes segures per a la final de la Copa del Rei, que es disputarà el 27 de maig en un estadi encara per deteminar. Sergi Roberto i Luis Suárez han estat expulsats per l'àrbitre Gil Manzano per doble targeta groga i no podran jugar la final per sanció.

El lateral dret de Reus, que avui complia 25 anys, ha deixat el seu equip amb deu en el minut 58 després de fer una dura falta sobre Carrasco quan ja tenia una targeta. Per la seva banda, el davanter uruguaià també ha vist dues targetes, la segona molt discutible, i tampoc jugarà la final si no prospera el possible recurs del Barça al Comitè de Competició.

D'altra banda, Messi, Umtiti i Jordi Alba, els tres jugadors del Barça que estaven apercebuts de sanció si veien una targeta groga, no han estat amonestats i podran jugar la final. Un altre futbolista que també estarà disponible serà el brasiler Neymar, que s'ha perdut la tornada de semifinals per sanció per acumulació de targetes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut