Luis Suárez ha fet treball específic al sorral de la Ciutat Esportiva Joan Gamper (@FCBarcelona_cat)
Barça

Luis Suárez fa treball específic en el retorn als entrenaments per preparar el derbi

Ernesto Valverde ha dirigit una sessió amb els disponibles del primer equip i amb les absències dels internacionals i els lesionats

Actualitzat

Luis Suárez ha fet aquest dilluns treball específic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el retorn del Barça als entrenaments per començar a preparar el derbi del Camp Nou. El davanter uruguaià no va poder incorporar-se a la selecció del seu país després de patir un esquinç en el turmell dret en la recta final de l'últim partit de Lliga davant del Betis i ja ha complert la meitat de les dues setmanes que se li van diagnosticar de baixa.

Després d'una setmana sense entrenaments pels compromisos internacionals, el tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha dirigit una sessió amb els disponibles del primer equip, entre els quals tampoc no hi havia el davanter Ousmane Dembélé. L'extrem francès s'està recuperant d'un trencament del bíceps femoral de la cama esquerra i encara li queden entre dues i tres setmanes de baixa.

D'altra banda Leo Messi, que va abandonar dissabte passat la concentració de l'Argentina després de la derrota davant Veneçuela (3-1) per unes molèsties al pubis, també segueix la seva recuperació pensant en el derbi de dissabte que ve contra l'Espanyol.

Anar al contingut