Luis Suárez no veu Lautaro vestit de blaugrana
Futbol

Luis Suárez (ex-Inter) desaconsella a Lautaro fitxar pel Barça

"A Barcelona no tindria el mateix protagonisme que té ara a l'Inter", assegura l'exjugador gallec en unes declaracions a La Gazzetta dello Sport

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Suárez, exjugador del FC Barcelona i de l'Inter, s'ha pronunciat sobre el futur de l'argentí Lautaro Martínez i ha dit que si es trobés en el seu cas, es quedaria a l'equip italià i no fitxaria pel club blaugrana. L'exjugador gallec ha fet aquestes declaracions a La Gazzetta dello Sport.

"Diguem la veritat: a Barcelona tindria menys protagonisme que a l'Inter. Em permeto donar-li un consell: queda't on ets".

Tot i això, el veterà exfutbolista també entén que per al jove argentí de 22 anys seria tota una experiència jugar al costat del millor jugador del món.

"Decidir si es queda o no és molt complicat. Si jo fos ell no canviaria d'equip. Encara que si truca Messi, seria molt complicat no pensar-s'ho. Però parlem d'un noi que encara és molt jove, que té tot el temps per llançar-se a altres reptes en el futur."

Caldrà veure quin pes tenen les opinions del dues vegades campió d'Europa amb l'Inter (1964 i 1965) en la decisió final que ha de prendre Lautaro Martínez. El davanter argentí té contracte en vigor fins al 2023 i una clàusula de rescissió de 111 milions d'euros.


 

Anar al contingut