Messi i Suárez, uns amics inseparables
BARÇA

Luis Suárez: "Estic preocupat per Leo Messi. Em preocupa com a ésser humà"

L'exdavanter del Barça pateix per la situació de l'argentí al Barça però el veu capaç de capgirar-la

Redacció Esport3Actualitzat

El coronavirus va deixar Luis Suárez sense la possibilitat d'enfrontar-se al seus excompanys en el partit que el seu actual equip, l'Atlètic de Madrid, va guanyar al Barça (1-0). El davanter uruguaià n'ha parlat unes hores després al programa de televisió del seu país Punto Penal. Suárez ha dit que pateix pel que està passant Messi a nivell humà:

"Com a company i amic de Leo Messi la situació em fa mal, em preocupa com a ésser humà però també sé que és capaç de sortir endavant i donar el tomb a la situació."

Suárez ha parlat de Messi però no del Barça i ha preferit deixar l'equip de Koeman al marge de les seves valoracions i s'ha limitat a dir que la victòria de l'Atlètic és una "demostració que l'equip esta capacitat per lluitar per títols importants".

"El vestidor de l'Atlètic de Madrid s'assembla molt al de la selecció d'Uruguai. Estic gaudint molt d'un entrenador, Simeone, que té un gran prestigi a nivell mundial."

 

 

El davanter charrúa ha dit que el triomf dels seus companys és una bona injecció d'energia positiva per a ell, que ho va haver de viure des del confinament a què està sotmès per culpa del coronavirus. Suárez diu que es troba bé i sense símptomes.
ARXIVAT A:
MessiLuis Suárez
Anar al contingut