Futbol

Luis Suárez es queda en blanc en l'empat de l'Atlètic de Madrid a Osca (0-0)

L'ex del Barça s'ha estrenat com a titular, després del seu doblet contra el Granada. Ha estat 60 minuts al camp i, en l'única oportunitat de què ha disposat, ha topat amb el porter de l'Osca

Redacció Esport3Actualitzat

No tot seran flors i violes per a Luis Suárez a l'Atlètic de Madrid. El doblet exprés contra el Granada en la seva estrena com a "colchonero" li ha obert les portes de la titularitat a El Alcoraz. L'ha acompanyat Joao Félix, però no s'han entès gaire. Ni s'han trobat. Només un cop, en l'única ocasió de gol de l'uruguaià. S'ha plantat sol davant d'Andrés Fernández, després d'una bona acció del portuguès, però l'ex del Barça, sense angle, ha estat incapaç de marcar. Ha estat l'última intervenció de Luis Suárez en el partit. Just després, Simeone l'ha substituït per Diego Costa. Suárez ha estat 60 minuts al camp.

Tampoc ha estat un partit gaire brillant. Ni de l'Atlètic de Madrid ni de l'Osca. Els "colchoneros", de fet, no han rematat a porteria fins a l'arrencada de la segona part, amb un xut enverinat de Marcos Llorente que ha sortit fregant el travesser. Els locals no han inquietat gaire Jan Oblak. Ho han intentat Siovas i Ferreiro, sense èxit.

Simeone ha mirat de sacsejar l'equip amb els canvis. L'entrada en escena de Diego Costa, Correa, Carrasco i Koke ha donat una nova empenta a l'Atlètic de Madrid. Koke, per exemple, ha pogut desfer la igualada amb una rematada des de l'interior de l'àrea, en el minut 80. Gastón Silva ho ha evitat. I més clara ha estat l'ocasió de Joao Félix, minuts més tard. Andrés Fernández ha blocat el xut sobre la mateixa línia de gol. L'Osca ha sabut resistir fins al final i salvar, com a mínim, un empat.

Anar al contingut