Luis Suárez, en un partit recent amb el Nacional
Luis Suárez, en un partit recent amb el Nacional
futbol

Luis Suárez es guarda l'última bala: abans del Mundial deixa el Nacional

El contracte de l'uruguaià amb el seu actual equip expira el 30 d'octubre, data en què acaba el campionat del país sud-americà

Redacció Esport3Actualitzat

Després de 16 anys triomfants a Europa, l'1 d'agost Luis Suárez era rebut com un heroi per l'afició del Nacional de Montevideo. El que ha transcendit ara és que el contracte que va firmar el "pistoler" tenia una data de caducitat propera. La vinculació del davanter amb el seu equip de formació expira el 30 d'octubre, quan acaba el torneig Clausura de l'Uruguai, que el Nacional lidera empatat a punts amb el River Plate, conjunt també de la capital.

El president dels anomenats "tricolors", José Fuentes, ha agraït "l'esforç per venir" que va fer Suárez, de la mateixa manera que ha reconegut que "se'n va" a final de la temporada uruguaiana. "Ho dic per no generar expectatives de cara al futur". L'estima dels fans ha estat corresposta pel "charrúa": quatre gols, un d'ells una diana espectacular en el superclàssic contra el Peñarol, i tres assistències en vuit enfrontaments.

Si l'objectiu de l'amic de Messi era realitzar una bona preparació de cara al seu quart Mundial, missió aconseguida. Ara el dubte és què farà quan quedi lliure i sense compromisos internacionals, després de la cita a Qatar. Les opcions per al veterà davanter, que al febrer complirà 36 anys, són tres: tornar a Europa per seguir disparant en algun equip punter, buscar una aventura exòtica o penjar les botes després de gairebé 500 gols celebrats.

Anar al contingut