Futbol

Luis Suárez diu que els seus gestos de ràbia no anaven dirigits al seu seleccionador

El davanter del Barça, que es va mostrar molt molest a la banqueta en la derrota de la selecció uruguaiana contra Veneçuela, diu que no esperava que el fessin jugar

Actualitzat

Luis Suárez ha deixat clar que no té cap problema amb el seu seleccionador, Óscar Tabárez, arran de les imatges del passat Uruguai-Veneçuela (0-1), on se'l veu visiblement enfadat a la banqueta. "La meva emprenyada la va provocar la frustració per la situació en què ens trobàvem, no pas perquè volgués jugar; ja sabia que el 'Maestro' no em faria jugar", ha indicat el davanter blaugrana.

"Respecto molt el nostre seleccionador per tot el que ha aportat a la meva carrera i per tot el que ha aportat a aquest equip -ha insistit-. Si l'Uruguai és respectat i té una identitat, és gràcies a ell", ha explicat i ha afegit que es va excusar personalment amb Tabárez per les imatges en què se'l veu visiblement molest.

Suárez no ha explicat si jugarà aquest diumenge contra Jamaica, en un partit totalment intranscendent, ja que les dues seleccions estan eliminades de la Copa Amèrica. "No ho descarto, he d'esperar els resultats d'unes terceres proves mèdiques. No s'ha d'oblidar que em vaig fer un trencament muscular fa només 20 dies. Tinc ganes de jugar, però podria ser contraproduent", ha dit.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut