Barça

Luis Suárez descarta marxar a la Juventus

Segons avança RAC1, el davanter uruguaià necessita la nacionalitat italiana i no la tindrà abans del 6 d'octubre, data límit per inscriure's a la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

Arturo Vidal ha anat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, però només per acomiadar-se dels seus companys al Barça. En les pròximes hores viatjarà a Milà per passar revisió mèdica i firmar per l'Inter. La d'Arturo Vidal era una de les sortides preteses pel club i per Koeman. Com també la de Luis Suárez. Ara bé, segons ha avançat RAC1, l'uruguaià ha descartat el seu fixatge per la Juventus.

Suárez necessita la nacionalitat italiana i no la tindrà abans del 6 d'octubre, data límit per inscriure's a la Champions. Per tant, la via de Torí està tancada per a Suárez. Ara estudiarà altres opcions, sense descartar quedar-se al Barça.

Aquest dimarts, el secretari tècnic blaugrana, Ramon Planes, ha admès que estan buscant recanvis a la plantilla, però respectant els jugadors que encara tenen contracte amb el club.

"Luis és un jugador important per al Barcelona, ho ha estat en els últims anys. Estem en un procés de canvis a l'equip, amb un nou entrenador i unes noves idees i en això estem treballant. S'ha de respectar els jugadors, s'ha de respectar els seus contractes i el mercat finalitza el pròxim 5 d'octubre. Fins aquell moment, moltes coses poden passar".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut