Barça

Luis Suárez: "Dembélé ha de ser més responsable en alguns aspectes"

El davanter uruguaià ha fet un toc d'atenció al seu company d'equip al FC Barcelona en una roda de premsa prèvia al partit amistós que disputaran aquest dimarts les seleccions de França i l'Uruguai a París

Actualitzat

Luis Suárez ha fet un toc d'atenció al seu company d'equip al FC Barcelona Ousmane Dembélé en una roda de premsa prèvia al partit amistós que disputaran aquest dimarts les seleccions de França i l'Uruguai a París. El davanter uruguaià ha recomanat al francès que se centri en el futbol i que sigui més responsable, en referència a les crítiques que ha rebut en les últimes setmanes per indisciplina, però també ha negat que Dembélé no estigui ben integrat al vestidor blaugrana.

"No és que no s'hagi adaptat, la relació amb els companys és la millor, se'l veu feliç i content. Ousmane sap que el futbol és un privilegi per a cada jugador. Però crec que s'ha de centrar una mica més, ser més responsable en alguns aspectes, té gent al Barcelona d'exemple per seguir aprenent. Crec que s'hauria de concentrar principalment en el futbol i inspirar-se en els exemples de professionalitat que hi ha al vestidor del Barça. Però mereix estar aquí"

ARXIVAT A:
Dembélé
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut