Futbol

Luis Suárez decideix per l'Atlètic a Vigo (0-2) i Simeone ja suma 200 triomfs

Un gol matiner de Luis Suárez ha aplanat el camí de l'Atlètic de Madrid davant el Celta. Ja en temps de descompte, Carrasco ha assegurat el triomf per als "colchoneros", el que fa 200 de Simeone com a tècnic de l'equip a la Lliga

Actualitzat

L'encert de Luis Suárez, que ha rematat a gol la primera ocasió de l'Atlètic de Madrid, ha desequilibrat el duel contra un Celta voluntariós però que ha hagut de remar a contracorrent tot el partit. L'Atlètic ha pogut controlar el partit tenint una assegurança com és Jan Oblak sota els pals. No és que el Celta no ho hagi intentat, però el jove Sergio Carreira ha rematat al pal, primer, i Santi Mina ha fallat després un mà a mà contra el porter visitant.

A la segona meitat, l'equip gallec ha caigut en la precipitació davant un Atlètic molt aplicat en l'aspecte defensiu. Ja en temps de descompte, Yannick Carrasco ha assegurat el triomf dels madrilenys amb un gol de contracop. Diego Simeone suma d'aquesta manera el seu triomf número 200 al capdavant de l'equip "colchonero".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut