El gest clàssic de Suárez en les celebracions dels gols (EFE)
El gest clàssic de Suárez en les celebracions dels gols (EFE)
Futbol

Luis Suárez compleix el somni d'un nen palestí de 13 anys que pràcticament ha perdut la visió

Imad, nascut a Gaza, va perdre la visió completa d'un ull i el 80% de l'altre a causa dels bombardejos que van arrasar el seu país fa quatre anys i avui ha conegut el davanter uruguaià abans de l'entrenament del Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Actualitzat

El petit Imad, de 13 anys, un nen palestí que ha perdut pràcticament la visió a causa dels bombardejos soferts fa quatre anys al seu país, ha pogut complir avui un dels seus somnis i conèixer el jugador del FC Barcelona Luis Suárez. La iniciativa és de la Fundació Nagel, en col·laboració amb la Fundació FC Barcelona i l'associació Dígnitis.

Imad ha anat aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i abans de l'entrenament s'ha fotografiat amb Suárez. A la tarda assistirà al partit que el Barça jugarà contra el Màlaga al Camp Nou.

Imad, nascut a Gaza, va perdre la visió completa d'un ull i el 80% de l'altre a causa dels bombardejos que van arrasar el seu país fa quatre anys. Gràcies a un visat sanitari, es va instal·lar fa cinc mesos a Barcelona amb el seu pare, i va ser intervingut després d'un dur tractament a la Fundació Barraquer.

El nen, a qui van implantar una còrnia de plàstic, continua amb un despreniment de retina i els especialistes ja han anunciat que la malaltia no té cura, i per això segurament perdrà totalment la visió. Imad tornarà a Gaza, però abans haurà fet realitat un dels seus somnis. Just abans de l'entrenament del primer equip del Barça s'ha pogut fotografiar amb Luis Suárez, que s'ha interessat pel seu estat de salut.

Anar al contingut