Luis Suárez celebra un dels gols que ha anotat a l'inici d'aquesta temporada (Reuters)
Barça

Luis Suárez assegura que renovarà automàticament amb el Barça si l'any que ve juga el 60% del partits

Actualitzat

Luis Suárez, tot i estar de baixa per lesió, no deixa de ser protagonista a l'actualitat blaugrana, i és que l'uruguaià, amb els seus gols i amb el permís de Leo Messi, és un dels referents en el joc ofensiu del Barça. En una entrevista a RAC1, el davanter parla sobre el seu futur i assegura que no té cap intenció de fer les maletes:

"Soc feliç aquí. Estic bé i em sento útil per al club. La decisió no l'he de prendre jo, ha de venir per part del club, perquè ells saben la meva predisposició. L'any que ve, si jugo el 60% dels partits en què estigui disponible, renovo automàticament."

 

Les lesions al genoll

"Estava jugant com jugava perquè estava acostumat a jugar amb dolor. Això et fa forçar altres zones del genoll. Soc molt fort amb les crítiques que rebo per la lesió i també em sento molt fort de cara a tornar com més aviat millor."

 

Possible retorn de Neymar al Barça

"Crec que és normal que se'n parli i se'n continuarà parlant fins que deixin d'intentar portar-lo. Ell vol tornar però ara està centrat tant en la Champions com en la Lliga francesa amb el PSG, veurem què passa de cara al final de temporada"

 

El joc del Barça d'avui 

"No entrem com s'hauria d'entrar als partits de Champions fora de casa, és la realitat. No n'hi ha prou amb ser el Barça. Cal guanyar amb actitud, joc i sacrifici. A part de joc, també ens ha faltat companyerisme i això es nota molt.

Des de fora es veu molt més fàcil que des de dins, però els que juguen també ho veuen. És una qüestió de canvi de xip, volem tenir la pilota però cal jugar més ràpid"

 

Sensacions prèvies al Clàssic

"És difícil de saber perquè quan el Madrid ha estat pitjor després ha sabut respondre en els moments importants i el Clàssic ho és. Els dos equips arriben més o menys igual, però potser el Madrid arriba més tocat. Si guanyem diumenge farem un bon cop, però no definitiu"

 

Les crítiques d'Abidal al vestidor

"Dol com a jugador perquè deia que no entrenàvem o que no hi havia exigència i això, òbviament fa mal. A més Abidal, com a exjugador, sap com afecten aquestes declaracions als futbolistes"

 

El cessament de Valverde

"Els jugadors no vam tenir res a veure amb el seu comiat. A l'inrevés, estàvem a totes amb l'entrenador. Cadascú s'ha de fer càrrec de les seves decisions i, en aquest cas, els jugadors no han de ser atacats"

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut