Barça

Luis Suárez: "André Gomes és un jugador desequilibrant, amb molta tècnica i força física"

Aquest migdia Luis Suárez, en roda de premsa, ha parlat del portuguès i d'altres qüestions de l'actualitat blaugrana. L'equip ha continuat les pràctiques de pretemporada en una sessió única, i seguirà exercitant-se durant el cap de setmana abans de viatjar a Anglaterra

Actualitzat

Luis Suárez és un dels cracs del Barça que ja s'han afegit al treball de pretemporada a les ordres de Luis Enrique. Aquest divendres ha fet una roda de premsa en la qual ha valorat els primers dies d'entrenaments, les perspectives de l'equip de cara a la pròxima temporada i altres aspectes de l'actualitat blaugrana.

El tema més candent del dia era el fitxatge d'André Gomes, confirmat durant la nit passada. El davanter uruguaià s'ha felicitat per aquesta nova incorporació a l'equip. "És un futbolista de molta qualitat, desequilibrant, dels que sempre van bé a qualsevol equip. Té molta tècnica, però també té un físic portentós, i tot plegat ens ajudarà molt," ha dit en un to molt convençut.

"No m'imagino Messi fora de l'Argentina"

Suárez, que a més de company es pot considerar un íntim de Leo Messi, no ha tingut cap problema a l'hora d'opinar sobre la decisió del '10' de deixar l'"albiceleste" després d'haver perdut una altra final a la Copa Amèrica. "La veritat, espero que s'ho pensi. Com a amic i aficionat, no me'l puc imaginar sense jugar a la selecció. Cal entendre'l, s'ha trobat en una situació complicada, però estima incondicionalment l'Argentina, així que jo no renunciaria a tornar-lo a veure allà."

Sobre la "situació complicada" de Messi, l'uruguaià no dubta a incloure-hi els problemes judicials i especula que "potser, pel que és i pel que fa,  sí que hi ha una persecució, contra ell."

En el que no s'ha volgut "mullar" ha estat en el tema del quart davanter que Luis Enrique ha demanat. "Ell sap el que fa, i si acaba venint algú serà benvingut". A Suárez no li fan por les rotacions si arriba el dia en què hi ha més competència en la posició. "La temporada passada hi va haver moments en què gairebé no hi va haver rotacions, però en l'anterior sí que n'hi havia, i mai t'agrada que et canviïn, però això no vol dir que no estiguis d'acord amb l'entrenador. Pel que fa a mi, els números de la temporada passada encara em sorprenen, així que no puc posar-me més pressió pel fet que vingui un altre company. Només cal esperar que arribi per aportar al grup."

Sobre el moviments de la plantilla  blaugrana aquest estiu, Suárez hi troba una de freda i una de calenta. "El fet que Mascherano hagi renovat és una bona notícia. Els que hi ha a dalt saben el que aporta i el que significa tenir-lo al teu equip". Però, en canvi, "amb la sortida d'Alves perdem un gran caràcter. És tot un personatge al vestidor i al camp, i amb en Leo tenia una relació molt bona. El trobarem a faltar."

Entrenament amb dotze del filial

El primer equip del FC Barcelona ha fet aquest divendres el tercer entrenament de la pretemporada, que s'ha realitzat en sessió única, i no doble, com en les dues primeres cites.

Luis Enrique ha convocat els jugadors disponibles a les 9.30 del matí, i s'hi han afegit dotze jugadors del filial: Abeledo, Aleñá, Alfaro, Borja, Carbonell, Cardona, Gumbau, José Aurelio Suárez, Marlon, Martínez, Nili i Perea.

L'equip continuarà entrenant-se durant el cap de setmana, en sessió doble aquest dissabte i única, diumenge. Dilluns començarà l'estada a Anglaterra.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut