Luis Suárez ha marcat el seu primer gol a la Lliga (Reuters)

Luis Suárez, 100 partits de Lliga amb el FC Barcelona

Suárez ha tingut 77 victòries, 11 empats i només 12 derrotes. A més, suma un total de 87 gols, unes xifres que demostren la seva gran qualitat ofensiva

Luis Suárez va complir en el partit contra el Girona 100 partits de Lliga amb el FC Barcelona, en què els blaugranes van superar els gironins (0-3) gràcies als gols d'Aday i Gorka, en pròpia porteria, i del mateix Luis Suárez, per continuar sent líders de Primera Divisió una jornada més.

El 9 blaugrana ha arribat al centenar de partits a la Lliga amb unes xifres molt bones. En aquests 100 partits, Suárez ha aconseguit 77 victòries, 11 empats i només 12 derrotes. A més, suma un total de 87 gols, unes xifres que demostren la seva gran qualitat ofensiva.

També cal destacar que l'uruguaià ha aconseguit dos campionats de Lliga dels tres en què ha competit, i ha jugat un total de 8.462 minuts. Pel que fa a temporades, la 2015/16 va ser la més golejadora per a Suárez, amb 40 dianes que li van servir per aconseguir el Pitxitxi i la Bota d'Or, sent el màxim golejador del campionat i també d'Europa, temporada que també va ser la que més minuts va jugar (3.150), més assistències va repartir (16) i més partits va disputar (35, juntament amb la 2016/17).