Luis Scola es rendeix al seu compatriota Leo Messi (Reuters)
Futbol

Luis Scola posa Messi com a exemple a seguir i el defensa de les crítiques que rep a l'Argentina

El veterà pivot argentí elogia els valors del crac argentí del Barça sobre el terreny de joc i el considera un model a seguir per a la resta d'esportistes

Actualitzat

Luis Scola ha estat una de les grans sensacions del passat Mundial de bàsquet de la Xina. Als seus 39 anys, el veterà pivot argentí va ser escollit en el milor equip de la competició després de fer unes mitjanes de 17,9 punts, 8,1 rebots i 18,8 de valoració. Un exemple de treball i superació per a un jugador de 39 anys que es mira al mirall de Leo Messi, a qui utilitza per donar una lliçó de com ha de ser un esportista i el que ha de fer per triomfar, tot i les crítiques que el crac argentí del Barça sempre ha rebut al seu país natal.

"Poso Messi dalt de tot el que tenim per molt més del que fa a dins del camp. Una de las causes que jo veig és que no es llença. El paio podria estar tirant-se constantment, el rebenten a puntades, l'agafen de la samarreta, i segueix corrent i segueix corrent. I això és molt antiargentí (ho dic com a elogi cap a ell i no com a crítica a la resta) en aquesta cultura de la vivesa, del mig parany, dels ous, que es guanya amb la samarreta. Ell és una àncora per a nosaltres com a esportistes."

Anar al contingut