Futbol

Luis Enrique deixa la selecció espanyola

El president de la Federació, Luis Rubiales, anuncia en roda de premsa que Luis Enrique no continuarà al capdavant de la selecció espanyola i serà substituït pel tècnic assistent, Robert Moreno

Actualitzat

La renúncia de Luis Enrique com a seleccionador espanyol s'ha fet oficial aquest dimecres. El president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha anunciat en una roda de premsa l'adeu del tècnic asturià per causes personals:

"Ha estat una decisió de Luis Enrique, que respectem. No ens cansarem d'agrair-li la feina. He de dir que 15 minuts abans de la roda de premsa hem trucat als capitans per informar-los de la decisió. Necessitarem el seu suport amb aquest canvi. Luis Enrique sempre tindrà les portes obertes per tornar a la selecció."

Contractat com a seleccionador el juliol del 2018, Luis Enrique, per problemes familiars, no ha pogut ocupar la banqueta de la selecció en els darrers partits, i ja havia estat substituït de manera provisional pel tècnic assistent, Robert Moreno.  

José Francisco Molina, director esportiu de la selecció, en la roda de premsa ha afirmat de forma taxativa:

"L'opció de Robert és l'única que s'ha previst. Vam començar fa un any i hem apostat per la continuïtat del projecte."

El català Robert Moreno, fins ara segon de Luis Enrique, i l'equip que tenia en el cos tècnic, es faran càrrec a partir d'ara de la selecció. En les seves primeres paraules, el tècnic ha explicat:

"És un dia agredolç. Sempre havia pensat ser aquí però no d'aquesta manera. És molt difícil per mi afrontar això, que en qualsevol altre moment seria genial, amb les circumstàncies actuals."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut