Futbol

Luis Rubiales: "Hem fet la Supercopa a l'Aràbia Saudita per negoci"

El president de la Federació Espanyola de Futbol ha admès en una entrevista a la COPE que els motius principals per haver portat la competició al país àrab són econòmics
Actualitzat
Luis Rubiales, en una imatge recent (EFE)

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ha fet balanç de la primera edició de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita en una entrevista al programa "El partidazo" de la COPE i no ha amagat que els motius principals per portar la competició al país àrab són econòmics.

"Hem vingut aquí per negoci, ja que la nostra obligació és rebre com més ingressos millor. Estic content i satisfet. Aquest format és un èxit i ningú no ho pot dubtar. Hi ha altres països interessats a canviar la seva Supercopa i fer-la com la nostra. Tots els presidents i entrenadors m'han dit que ha estat un encert. Els jugadors, també, així que la cosa no ha anat tan malament."

Rubiales també espera que aquest esdeveniment futbolístic serveixi per millorar les desigualtats existents al país àrab.

"Si amb el futbol podem contribuir a la igualtat de la dona a l'Aràbia Saudita d'alguna forma, ja és un pas. Continuarem avançant i fent moltes més coses."