Futbol

Luis Rubiales, escollit president de la Reial Federació Espanyola de Futbol

El nou màxim dirigent del futbol espanyol s'ha imposat per majoria absoluta en la primera votació a l'altre candidat, Juan Luis Larrea

Actualitzat

Luis Rubiales serà el nou president de la Reial Federació Espanyola de futbol, després de derrotar clarament l'altre candidat, Juan Luis Larrea, en les eleccions d'aquest dijous.  

Rubiales ha obtingut 80 vots per 56 de Larrea i un en blanc, i dirigirà la Federació Espanyola fins al 2020. El nou màxim dirigent del futbol espanyol havia estat president de l'AFE, el sindicat de futbolistes espanyols. El president de la Federació Catalana, Andreu Subies, formava part de la seva candidatura i serà vicepresident de l'espanyola.

S'acaba així un període complicat després de la inhabilitació d'Ángel María Villar, que va estar 28 anys en el càrrec, després del seu pas per la presó per la seva presumpta implicació en el "cas Soule". Les relacions de la Federació amb la Lliga Professional, que presideix Javier Tebas, seran el cavall de batalla de la junta de Rubiales en els pròxims dos anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut