Actualitat blanc-i-blava

Luis García s'entrena amb els descartats, mentre l'equip és a Annecy per disputar un amistós

L'Espanyol ha viatjat avui cap a França, sense Luis García, a qui Valverde ha deixat fora del equip, de moment. La tensió dins de l'avió es podia tallar amb ganivet i el silenci continua sent la consigna entre els jugadors. El partit d'aquest vespre podria servir per asserenar una mica el clima tan convuls que viu el vestidor.

Actualitzat

El davanter asturià ha acudit aquest matí a la sessió preparatòria programada per als jugadors que no s'han desplaçat a Annecy (França), per enfrontar-se aquest vespre (20.00) al Saint-Étienne. Luis García, el gran absent entre els 22 citats per a l'amistós, ha treballat al costat de la resta de descartats Rufete, Velasco i Ito, que no van entrar en la llista de convocats per diverses molèsties físiques, encara que els tres podran jugar el pròxim partit de Lliga davant el Vila-real.

De moment, el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, es mira els toros des de la barrera i prefereix no intervenir en aquesta crisi. Ahir va ser en la presentació del futbol base del club i va passar la responsabilitat al director esportiu, Paco Herrera. Això sí, Daniel Sánchez Llibre va expressar el seu suport a l'entrenador i va reconèixer que està força empipat per tot el que està passant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut