Luis García Plaza serà el nou entrenador del Vila-real (@VillarrealCF)
Futbol

Luis García Plaza, nomenat nou entrenador del Vila-real

El tècnic madrileny torna a l'equip groguet per substituir Javi Calleja, destituït aquest mateix dilluns pels mals resultats de l'equip en l'inici de temporada

Actualitzat

El Vila-real ha anunciat aquest dilluns al matí la destitució de Javi Calleja i ja li ha trobat un recanvi per ocupar la banqueta del primer equip. Luis García Plaza, que ja va estar al club fa més d'una dècada, agafarà les regnes de la plantilla per intentar millorar la situació de l'equip, que actualment és dissetè a la Lliga.

El tècnic madrileny va estar a càrrec del filial groguet la temporada 2005-06 abans d'entrenar el Llevant, amb qui va aconseguir un inesperat ascens a Primera Divisió, i també va dirigir el Getafe. L'última experiència de García a les banquetes ha estat a les files del Beijing Renhe, amb qui ha aconseguit l'ascens a la Superlliga xinesa.

Luis García Plaza tindrà el seu primer repte amb el Vila-real aquest dijous a la Lliga Europa contra l'Spartak de Moscou, on l'equip es jugarà la classificació per a la següent ronda. A la Lliga, els groguets són dissetens, només tres punts per sobre del descens que marca l'Athletic Club amb un partit menys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut