Espanyol

Luis García assegura que la pèrdua del capità els donarà encara més forces per afrontar la temporada

Set dies després de la lamentable notícia de la mort de Dani Jarque, la plantilla de l'Espanyol continua esforçant-se per tornar a la normalitat. Aquest dissabte, l'equip s'ha entrenat al nou estadi de Cornellà-el Prat per posar-se al dia de cara a l'inici de temporada, l'últim cap de setmana d'agost. Abans, però, disputarà un únic amistós, contra el Girona, el dia 22, dissabte de la setmana vinent. Els blanc-i-blaus intenten recuperar la rutina per tornar a la normalitat al més aviat possible. Luis García s'ha mostrat convençut que la tràgica pèrdua del capità els donarà encara més forces per afrontar la temporada.

Actualitzat
L'Espanyol comença a recuperar el somriure, una bona mostra que la ferida produïda per la sobtada i inesperada desaparició de Dani Jarque comença a cicatritzar, encara que sigui molt lentament. Pochettino i el cos tècnic s'esforcen per refer moralment una plantilla, ara mateix, més unida que mai i convençuda que aquest mal tràngol encara els donarà més forces, com ha reconegut l'asturià Luis García, el primer jugador que ha comparegut en roda de premsa des de la tràgica pèrdua del capità espanyolista fa justament una setmana.

Iván Alonso i Nico Pareja, amb faringitis, i Moisés i Ben Sahar, amb grip, continuen sense entrenar-se, mentre que De la Peña i Tamudo, amb molèsties, han treballat al marge del grup.

Aquest dissabte, Pochettino ha dirigit una sessió de dues hores eminentment física a l'estadi de Cornellà-el Prat amb l'objectiu de recuperar els dies perduts. A partir de dilluns, doble sessió de treball abans d'afrontar l'únic amistós que queda abans del començament de la Lliga, el dia 22 a Girona.
Anar al contingut