Ronaldinho i Figo se saluden en la roda de premsa prèvia al partit a Tel-Aviv
Futbol

EN DIRECTE | El Madrid amb Figo s'enfronta al Barça Legends en un amistós per TV3

L'exfutbolista portuguès jugarà contra el Barça per primera vegada amb la samarreta del Reial Madrid des que es va retirar, un duel que TV3 oferirà en directe aquest dimarts a partir de les 19.00

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça Legends disputarà aquest dimarts un partit amistós contra el Reial Madrid a Tel-Aviv. Un duel que oferirà TV3 en directe a partir de les 19.00. El conjunt blaugrana comptarà a les seves files amb exjugadors com Ronaldinho, Rivaldo, Saviola i Deco i també amb antics integrants del Dream Team, com Jon Andoni Goikoetxea i Guillermo Amor, entre altres.

AQUÍ POTS SEGUIR EL PARTIT EN DIRECTE:

 

 

El gran al·licient d'aquest partit serà la presència de Luis Figo, que per primera vegada des que es va retirar jugarà contra el Barça amb la samarreta del Reial Madrid. Segons ha explicat Oriol Domènech al programa "Onze" d'Esport3, l'exfutbolista portuguès ja havia tingut altres oportunitats per enfrontar-se al conjunt blaugrana, però les havia refusat.

Un altre dels punts morbosos d'aquest clàssic de Legends serà que Figo tornarà en el mateix vol que farà servir el Barça i coincidirà amb alguns excompanys de vestidor durant la seva etapa com a jugador blaugrana, amb els quals no va acabar tenint gaire bona relació. En aquest viatge a terres israelianes també hi serà el president Joan Laporta, que aprofitarà el desplaçament a Tel-Aviv per fer negocis relacionats amb el club blaugrana.

Anar al contingut