Selfie de Luís Figo mirant a càmera en primer pla
"La Superlliga està morta"(@LuisFigo)
Futbol

Luis Figo: "La Superlliga està morta"

El portuguès veu "normal" que el món del futbol estigui en contra d'aquesta competició

Redacció Esport3Actualitzat

L'exjugador de futbol portuguès Luis Figo ha afirmat que "la Superlliga és morta" i que "és normal que el món del futbol estigui en contra d'aquesta competició". L'exinternacional, actual conseller de futbol per a la UEFA, respon així al comunicat que va emetre ahir la Superlliga en què assenyalaven abusos de la mateixa UEFA.

Figo s'ha expressat així en un acte a Madrid:

"La Lliga de Campions és un sistema que va ser construït fa 70 anys i que lògicament haurà d'anar evolucionant al costat de la societat i el futbol, ​​el que m'estranya és que equips que eren a l'associació de clubs i que van aprovar el nou format de Lliga de Campions vinguin per darrere a fer una nova competició"

"La UEFA no està en contra de cap equip, perquè ningú ha exclòs aquests equips de les competicions. Ells han optat per una competició en què només en surten beneficiats 20 equips i és lògic que els altres, i el món del futbol en general, estigui en contra d'aquesta situació"

Sobre l'arribada de Xavi Hernández a la banqueta blaugrana, Figo ha afirmat que encara cal esperar per veure el seu potencial:

"Acaba d'arribar. Vaig veure ahir el partit i crec que el Barça va jugar força bé. Però crec que li falten jugadors a dalt que puguin marcar la diferència. Cal esperar, ha generat molta il·lusió amb la seva arribada i veurem fins on pot arribar"

 

Anar al contingut