Luis Enrique, durant el partit contra Polònia (EFE)
Eurocopa 2020

Luis Enrique: "Vull seguir, em va la marxa"

El seleccionador espanyol reitera que no té cap intenció de dimitir i recorda que té contracte fins al Mundial de Qatar

Marc NegreActualitzat

La continuïtat de Luis Enrique al capdavant de la selecció espanyola. Aquest ha estat el leitmotiv de la roda de premsa prèvia del decisiu Espanya-Eslovàquia de l'Eurocopa. L'entrenador asturià ja havia dit al matí que no pensava a dimitir sinó tot al contrari, a renovar. I a la tarda ha tornat a deixar clares les seves intencions.

"He contestat el que sento, perquè estic molt orgullós d'entrenar el meu país. Veient com estic aquí, vull seguir. A mi em va la marxa, em va el ritme... I tinc contracte fins després del Mundial. No tinc cap intenció de no complir-lo."

Per Luis Enrique, no es cap injustícia que se'l qüestioni.

"No em sembla res injust en el futbol professional, perquè en el futbol hi ha moltes coses que no es poden controlar i accepto qualsevol crítica."

La selecció espanyola depèn de si mateixa contra Eslovàquia per passar a vuitens de final. Després de dos empats contra Suècia i Polònia, demà el partit serà determinant per al futur de l'equip en aquesta Eurocopa.

"A l'equip el veig bé, el feedback no ha estat dolent. Ningú del planeta futbol pot dir que hem estat inferiors a Suècia i Polònia. De preocupació estic al 7, perquè sé que aquí no es viu de l'aire. De convenciment, estic al 10 i tinc la sensació que som com una ampolla de cava. Estic segur que quan guanyem un partit, ensenyarem la nostra millor versió."

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
Anar al contingut