Barça

Luis Enrique: "Veig l'equip millor que la temporada passada"

Luis Enrique ha assegurat abans del duel contra el Vila-real que té dades que constaten que el seu equip està millor que l'any passat i és optimista per afrontar amb garanties el tram decisiu de la temporada a les tres competicions

David CarballoActualitzat

Luis Enrique ha analitzat l'actualitat del Barça en la roda de premsa prèvia al partit de lliga al camp del Vila-real. El tècnic blaugrana ha confessat que veu el seu equip millor que la temporada passada i és optimista de cara a afrontar amb garanties el tram decisiu en les tres competicions. Luis Enrique també ha valorat el sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions i ha assegurat que l'Atlètic de Madrid és un rival "difícil".

El Vila-real, un rival perillós: "És un dels equips més forts de la Lliga; juguen de memòria i s'associen de manera molt contundent. Dominen l'entramat defensiu i són un dels equips més potents".

Planificació de la temporada: "Prenc les decisions pensant que estaré al Barça 150 anys. Estem planificant la temporada que ve amb Robert Fernández, pensant el millor per al club. Totes les decisions van en favor del club; no penso a nivell individual".

Tram decisiu de la temporada: "Ara ve el millor de la temporada però falta rematar la feina. Hem fet els deures i queda al final. Tenim garanties. Falta rematar la Lliga, a la Copa ens queda un partit i en Champions estem esperant els quarts. A veure si som capaços de passar. Tot està a prop, però tot està per decidir".

Sorteig de la Champions: "Ens ha tocat un rival difícil. Té les seves coses positives: ens coneixem a la perfecció i hi ha poques coses per sorprendre. A cap dels dos ens agrada jugar contra un equip del mateix país. Nosaltres no esperàvem cap rival assequible. L'any passat vam ser campions guanyant als campions de les millors lligues europees. I aquest, si passem, ens tocarà un altre rival difícil"

No arriscarà amb Iniesta: "Té unes lleugeres molèsties. A l'entrenament valorarem si estan arreglades; si no, no arriscarem. No és res important, però esperarem a l'entrenament".

Com està l'equip? "Veig l'equip millor que la temporada passada i tinc dades que ho constaten. No és una fórmula matemàtica, però a nosaltres ens funciona; som optimistes. A veure si es pot plasmar en els resultats".

Deixaria el Barça per la selecció espanyola?: "Entreno el Barça i no em plantejo una altra cosa que no sigui complir el meu contracte".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut