Mundial 2022

Luis Enrique: "Si Ferran fa el gest del xumet l'envio a la grada"

El tècnic asturià ha tornat a fer broma sobre la relació sentimental entre la seva filla i el jugador del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Al Mundial de Qatar 2022 ja s'ha convertit en habitual l'hora del Twitch de Luis Enrique. L'asturià va voler innovar a l'inici de la concentració a Doha i, de moment, està mantenint la seva promesa de trobar-se amb els seguidors de manera virtual cada tarda que Espanya no tingui partit. 

Aquest divendres, el tècnic ha tornat a fer referència a la relació sentimental de la seva filla amb Ferran Torres. Però, en aquesta ocasió, Luis Enrique ha anat més enllà i ha fet broma després de la pregunta d'un aficionat.

"Si Ferran Torres celebra un gol fent el gest del xumet? Si marca ho celebraré molt, però com faci el gest del xumet el canvio de seguida, l'envio a la grada i no torna a trepitjar un terreny de joc en molt temps. Bromes les justes."

Un Fantasy sorprenent

Un altre dels moments que ha deixat el seleccionador espanyol ha estat quan ha ensenyat el seu equip de la Lliga a la Fantasy. Entre ells, Luis Enrique té Iago Aspas, un dels jugadors que ha quedat fora del Mundial i pel qual s'ha generat molta polèmica. A més, L'asturià té Lewandowski i Xavi com a entrenador.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut