Messi no marcava a domicili des del 4 d'octubre.
Messi, Neymar i Luis Suárez repetiran al trident ofensiu.
Barça

Luis Enrique repeteix l'onze de gala contra l'Atlètic amb l'únic canvi de Ter Stegen per Bravo a la porteria

Luis Enrique repeteix l'equip de gala contra l'Atlètic en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei amb l'únic canvi de Ter Stegen per Bravo a la porteria

Actualitzat

Luis Enrique ha apostat per repetir el mateix onze titular amb l'únic canvi de Ter Stegen per Bravo a la porteria per afrontar l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou. Després d'un inici de temporada marcat per les rotacions, el tècnic blaugrana sembla haver trobat un equip de gala per jugar els partits importants i ha tret d'inici el millor onze possible.

Des de la patacada a Anoeta, Luis Enrique s'ha deixat d'invents i en els dos últims partits de Lliga contra l'Atlètic i el Deportivo ha repetit el mateix equip titular, format per Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Luis Suárez i Neymar. Aquest dimecres, el tècnic asturià només ha fet un canvi a la porteria i la resta són els mateixos jugadors que han guanyat de forma convicent els dos últims compromisos de Lliga.

A la banqueta, Luis Enrique comptarà amb Xavi, un cop recuperat de la lesió al soli, a més de Masip com a porter suplent, Pedro, Rafinha, Bartra, Sergi Roberto i Adriano.

Per la seva banda, Diego Pablo Simeone finalment no ha tret un equip tan onfesiu com estava previst i Mandzukic, que podia formar una dupla ofensiva amb Fernando Torres, s'ha quedat d'inici a la banqueta. Per tant, l'onze "colchonero" és el següent: Oblak; Juanfran, Godín, Miranda, Siqueira; Mario, Gabi, Koke, Arda, Griezmann i Fernando Torres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut