Luis Enrique, durant la roda de premsa d'aquest divendres
Barça

Luis Enrique recorda que el Màlaga "sempre ha donat problemes" al Barça

El tècnic blaugrana considera que "si no aconseguim els 3 punts la cosa es complica" i dubta que cap dels dos aspirants a la Lliga guanyi els 8 partits que queden

Actualitzat

Resum de la roda de premsa de Luis Enrique prèvia al partit Màlga-Barça de Lliga.

El Màlaga amb Míchel: Ha canviat d'entrenador amb el que això significa. Ha tingut poc temps per treballar amb l'equip, però ja ha guanyat. El Màlaga sempre ens ha donat problemes. Té qualitat individual i per a nosaltres serà una prova per veure si tenim opcions a la Lliga.

La Lliga passa pel Bernabéu? La Lliga passa per Màlaga. Si no aconseguim els 3 punts de Màlaga la cosa ja es complica. Anar fent comptes està molt bé però ja tindrem temps de valorar els partits següents. És cert que el duel directe pot ser determinant però a dia d'avui la Lliga passa per Màlaga.

Posició d'atac per la dreta. Rafa és qui més ho ha fet per posicions, però tinc moltes opcions. Denis Suárez, Sergi Roberto, Alcácer, André Gomes, Arda o Aleñà. Ens ofereixen perfils diferents però ens donen opcions variades i interessants.

Influirà el resultat de Màlaga per al partit contra la Juve? No, perquè són competicions diferents. La Champions ens atrau molt però ja sabem que no centrar-te en la Lliga té els seus riscos.

El canvi de botes de Neymar: No cal preguntar-li a Neymar. Són molèsties en les botes i canvi de calçat. Són coses que poden passar i prefereixo córrer un risc 1 minut i que estigui 89 bé que a la inversa.

Quina riquesa té el 3-4-.3? La riquesa ve donada per la qualitat dels jugadors. Tenim sort de la qualitat dels nostres jugadors, que saben interpretar les diferents variants.

Veus l'equip capacitat per guanyar els 8 partits? Sí, estem capacitats, però també ho poden fer els que estan per sobre nostre. El que passa és que és molt difícil guanyar tots aquests partits seguits, i dubto que algú ho aconsegueixi. Com que hi ha possibilitats de distreure's, millor centrar-nos en el pròxim partit i afrontar-lo al màxim de motivació.

Millor jugar abans o després que el rival? Hem estat en les dues situacions i al final importa que el rival es vagi deixant punts, al marge de guanyar els nostres. Si no, la resta és una anècdota.

La plantilla està bé a nivell físic? Un sempre espera que els jugadors estiguin sempre al 100% però això és inviable. Ara mateix el que veig m'agrada, Encara estem lluny de guanyar algun títol però estem en disposició de guanyar-los tots. El que volem els entrenadors és precisament que els jugadors arribin frescos al moment decisiu de la temporada, que és aquest.

Veuràs el derbi madrileny? Sí, segurament sí. Si no faig migdiada, que també és una opció.

El Màlaga sempre us dona problemes: No se sap perquè, sempre ens han generat problemes i amb diferents tècnics. Crec que té a veure amb la qualitat individual dels jugadors.

Baixes Piqué i Rakitic: Són importants pel seu nivell i ho demostra els minuts que juguen, però per a aquest partit em centro amb els que poden jugar. Els vindrà bé un descans.

Allegri (Juve) diu que reservarà Higuaín a la Lliga: jo li recomanaria que el fes descansar contra el Barça. A ell i a Dybala, Cuadrado, etc. Així els tindria frescos per a la Lliga.

Rafinha: Crec que té el perfil idoni per a l'atac dret, però tinc molts altres jugadors. Només li desitjo a Rafa que es recuperi el més aviat possible.

Opcions Atlètic al derbi? Les mateixes que al Reial Madrid. Sóm dos equips importants, necessitats. Potser influeix el factor camp.

Recomanacions al Cholo? No estic jo per donar recomanacions.

Hi ha bona relació Unzué-Messi? Crec que hauràs d'esperar a preguntar-ho a ells.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut