Barça

Luis Enrique posa Javier Mascherano al mig del camp amb Rakitic i André Gomes per jugar contra l'Atlètic en la Copa

Les baixes obliguen l'entrenador del FC Barcelona a alinear davant l'Atlètic un mig del camp poc habitual

Actualitzat

El FC Barcelona jugarà l'anada de la semifinal de Copa del Rei davant de l'Atlètic de Madrid amb Jasper Cillessen, el porter habitual d'aquesta competició, una defensa amb Sergi Roberto, Gerard Piqué, Samuel Umtiti i Jordi Alba, un mig del camp amb Ivan Rakitic, Javier Mascherano i André Gomes, i la davantera habitual de les grans nits: Leo Messi, Luis Suárez i Neymar.

Javier Mascherano tornarà a fer de migcentre, com ja va fer en la tornada de quarts de la Copa del Rei al Camp Nou contra la Reial Societat. Les baixes de Sergio Busquets i Andrés Iniesta, i el fet que Rafinha, que torna de lesió, encara no tingui el ritme adequat de competició configuren una línia de mig del camp força atípica. Les altres opcions eren Denis Suárez i Arda Turan, que començaran el matx a la banqueta.

L'Atlètic de Diego Simeone, per la seva banda, començarà el matx amb Moyà a la porteria, una defensa amb Vrsaljko, Godin, Savic i Filipe Luis, un mig del camp amb, Juanfran, Gabi, Saúl i Koke, i Carrasco i Griezmann més avançats. Correa, que surt d'una lesió, s'ha quedat a la banqueta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut