Luis Enrique ha comparat la mitjana golejadora de la selecció espanyola amb la del Barça (Reuters)
Futbol

Luis Enrique: "Portem una mitjana de 2,7 gols per partit, i el Barça, de 2,6"

El seleccionador espanyol ha respost a les crítiques per la falta d'encert contra Noruega i ha tret una estadística per deixar clar que el seu equip té més efectivitat golejadora que el Barça

Actualitzat

El seleccionador espanyol Luis Enrique Martínez ha respost a les crítiques per falta d'encert en la rematada davant Noruega en el primer partit de classificació a l'Eurocopa 2020, i ha tret una estadística de tots els seus duels amb la "roja" amb una mitjana que millora el FC Barcelona. Luis Enrique ha sortit al pas per defensar els seus números i els d'una selecció espanyola que ha marcat en 32 partits consecutius.

"M'arriba la crítica perquè ens ho comuniquen tot. És una dada molt positiva tants partits marcant, tant de bo seguim amb aquesta falta de gol. Portem en set partits 19 gols a favor, una mitjana de 2,7 per partit. El Barça en té una de 2,6 i és el màxim golejador de la Lliga. Per estar mancats de gol no pinta gens malament", ha ironitzat en roda de premsa després de treure un foli en què portava apuntades les dades.

Anar al contingut