Barça

Luis Enrique: "No ens espanta la ratxa de victòries, l'ambició és la característica que defineix aquest equip"

El tècnic asturià ha quedat molt satisfet amb el joc de l'equip que ha guanyat 0-4 contra l'Eibar i ha aconseguit sumar una nova victòria al rècord d'11 victòries consecutives a la Lliga i 36 a totes les competicions

Actualitzat

El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique, ha quedat molt satisfet del partit que ha fet l'equip, que ha guanyat 0-4 a l'Eibar: "Penso que fins i tot hem estat millors que contra el Rayo. Ha estat un partit completíssim", ha confessat. A més, el partit, segons l'asturià, ha estat "molt complet i estic molt content amb la feina de tots els jugadors" ja que "hem aconseguit que un equip com l'Eibar ens hagi generat molt poques ocasions a casa seva".

Respecte a la incorporació de Munir a l'equip titular, en substitució de Neymar, que estava sancionat, i que ha marcat el primer gol del partit, el tècnic assegura que "l'he vist bé. És difícil per algú jove que no té minuts. Ho ha fet bé i, a més, ha marcat".

Amb aquesta nova victòria ja són 11 partits consecutius guanyats a la Lliga i 36 a totes les competicions. Aquests números no són una pressió extra per a Luis Enrique: "No ens espanta la ratxa de victòries, és molt bonic i l'ambició és la característica que defineix aquest equip." A més, el més important és que "estem on volíem estar gràcies al treball. Ningú ens ha regalat res. L'equip evoluciona i millora".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut