Eric García, convocat amb la selecció espanyola (Reuters)
Futbol

Luis Enrique no convoca Pedri, però sí Eric García, Alba i Busquets

El seleccionador espanyol confirma el pacte perquè el migcampista blaugrana tingui descans. Hi ha cinc catalans, entre ells tres blaugranes, en la llista per als tres pròxims partits de classificació

Actualitzat

Com es preveia, Pedri González no ha entrat en la convocatòria per als tres pròxims partits de la selecció espanyola de futbol. El migcampista canari, a qui el Barça va donar descans aquesta setmana després d'haver encadenat 75 partits seguits, ha estat una de les absències de la llista, on tampoc hi ha el català Dani Olmo, que com Pedri va jugar l'Eurocopa i els Jocs Olímpics.

Sí que hi és el central del Barça Eric Garcia, present també a les dues grans cites futbolístiques de l'estiu, i amb ell hi ha dos altres jugadors blaugranes més: el lateral Jordi Alba i el migcampista Sergio Busquets, titulars tots dos en la passada Eurocopa. Completen el quintet de jugadors catalans els davanters Adama Traoré (Wolverhampton) i Gerard Moreno (Vila-real)

 

Les novetats a la llista respecte a l'Eurocopa són Iñigo Martínez (Athletic), Raúl Albiol (Vila-real), Mikel Merino (Reial Societat), Pablo Fornals (West Ham), Brais Méndez (Celta), Carlos Soler (València) i l'exblaugrana Abel Ruiz (Braga), que s'estrena en una llista de la selecció absoluta. Continua sense haver-hi jugadors del Reial Madrid.

Espanya pot fer un pas definitiu de cara a la classificació per al Mundial de Qatar-2022 si resol amb èxit els desplaçaments a Suècia (3 de setembre) i Kosovo (8 de setembre), i, entremig, el partit a casa contra Geòrgia (5 de setembre).      

Tres catalans a la sub-21

A la llista de la selecció sub-21 es pot constatar un canvi de cicle en el que hi ha inclosos tres jugadors catalans, concretament els porters Arnau Tenas (Barça) i Joan Garcia (Espanyol) i el mitjapunta Nico Melamed (Espanyol). 

 

 

 

Anar al contingut