Futbol

Luis Enrique: "Marxo content. El marcador demostra la nostra superioritat tot i que cal rematar-ho a Cornellà"

El tècnic asturià ha confessat en roda de premsa que està molt satisfet amb el joc de l'equip i el marcador, però que encara falta el partit de tornada i "cal rematar-ho a Cornellà"

Actualitzat

Luis Enrique, el tècnic asturià del FC Barcelona, està satisfet amb el 4-1 en el primer partit de vuitens contra l'Espanyol. Luis Enrique així ho ha confessat en roda de premsa: "Marxo content. El marcador demostra la nostra superioritat, tot i que cal rematar-ho a Cornellà". "En alguns moments el partit ha tingut massa ritme, però crec que hem complert amb l'objectiu. Content", ha afegit.

Aquest és el segon derbi en només quatre dies, després que el passat cap de setmana Barça i Espanyol empatessin a zero a la Lliga, en un partit on l'àrbitre va ser un dels protagonistes. Respectea  l'actuació del col·legiat Juan Martínez Munuera, ha assegurat que "els límits (en el partit) no els posem nosaltres, sinó els àrbitres. Ells decideixen si és futbol o futbol americà". 

Alguns periodistes han assegurat que al túnel de sortida al camp hi ha hagut alguns crits entre els jugadors. Luis Enrique li ha tret importància: "Els crits al vestidor? Eren nadales…"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut