Luis Enrique
Luis Enrique, a la sala de premsa de Riazor
Futbol

Luis Enrique: "Ja sabíem que no era un dia per estar fluids, ens ha faltat estar més frescos"

L'entrenador del Barça ha lamentat la derrota a Riazor perquè s'ha perdut l'oportunitat de "fer veure als rivals que seguíem en la línia de contundència"

Actualitzat

Un Luis Enrique amb l'ànim baix, però amb actitud realista, ha comparegut davant la premsa després de la derrota a l'estadi del Deportivo de la Corunya (2-1) i ha lamentat l'ensopegada sense buscar gaires excuses en el desgast del partit de Lliga de Campions contra el PSG.

En primera instància, ha lloat el plantejament de Pepe Mel, que ha creat problemes al joc blaugrana: "Ells han jugat replegats, però buscant sempre les transicions. Això ens ha dificultat fer el nostre joc i tancar-los més a la seva porteria."

L'asturià no ha negat que l'esforç de dimecres pot haver afectat els seus homes, però no ha volgut posar-ho com a única excusa: "Avui no era un dia per estar gaire fluids, jo ho sabíem, i ens ha faltat estar més frescos. És una pena, perquè esperàvem seguir en la línia ascendent i fer veure als rivals que seguíem en la línia de contundència". I ha afegit que "no hi ha més explicació a la derrota, només cal acceptar-la, és així, i esperar fer-ho millor les pròximes jornades."

Per Luis Enrique, al Barça li toca ara mirar més endavant en les onze jornades: "Encara tenim enfrontaments directes amb els màxims rivals i hem de fer un final de temporada molt bo per optar a tos els títols."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut