Lliga de Campions

Luis Enrique: "Intentar repetir títol a la Champions és un estímul meravellós"

El tècnic del Barça, en el seu retorn a Roma, reconeix que el partit contra el seu exequip serà especial i admet que el repte de guanyar la Lliga de Campions per segon any consecutiu no és una pressió afegida per als seus jugadors

David CarballoActualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha comparegut en roda de premsa abans del debut a la Lliga de Campions contra la Roma a l'Olìmpic. El tècnic blaugrana ha assegurat que guanyar la Lliga de Campions per segon any consecutiu, un repte que no ha aconseguit mai cap equip a la història de la competició amb aquest format, no és una pressió afegida per als seus jugadors. "Intentar repetir títol a la Champions és un estímul meravellós, però sabem de la dificultat del repte", ha afirmat.

Luis Enrique ha deixat ben clar que la Roma serà un equip molt diferent al qual es van enfrontar al Trofeu Joan Gamper el passat mes d'agost i ha reconegut que el partit de demà serà especial. "Aquell duel no ens pot servir de referència, no tenia la intensitat d'un partit oficial i el Roma ha fitxat noms importants. Tornar a Roma significa recordar coses positives. Serà especial, però l'important és la competició", ha explicat.

Preguntat sobre si Messi és el millor jugador que ha entrenat mai, la resposta del tècnic del Barça ha estat contundent: "Si, és molt fàcil". Davant la insistència dels periodistes, Luis Enrique ha afegit: "Per mi Messi no és el millor jugador del món, és el millor jugador de la història".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut