Luis Enrique s'ha mostrat molt satisfet pel gran partit que han jugat els seus homes davant del Celta de Vigo
Barça

Luis Enrique: "Hem fet un dels millors partits dels últims mesos"

L'entrenador del Barça s'ha mostrat molt satisfet pel joc dels seus jugadors i està convençut que dimecres contra el PSG ho donaran tot per classificar-se

Oriol LlachActualitzat

Luis Enrique ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per valorar la contundent victòria del FC Barcelona sobre el Celta de Vigo (5-0). En primer lloc, tots els respectes per a un rival que, malgrat el resultat, "és un equip molt complex, sempre és molt difícil jugar amb aquest Celta, però avui hem estat molt precisos en tot moment i hem sabut jugar molt bé en totes les posicions: les puntes, entre línies, hem trobat molts espais i els jugadors han estat fluids i eficaços".

Davant dels elogis dels periodistes pel partit que han fet els blaugranes, l'asturià no ha dubtat gens: "No podria dir si ha estat el millor partit de la temporada, però és un dels millors partits dels últims mesos, sense cap mena de dubte. Ara anem a una eliminatòria que és molt difícil, que gairebé la tenim perduda, però que segur que ho donarem tot".

De cara a la complicada remuntada de dimecres, en la Lliga de Campions, contra el París Saint-Germain, l'entrenador blaugrana es mostra esperançat: "Aquest equip pot fallar en aspectes futbolístics, però mai ha fallat en actitud, ni en fe, ni en convicció. Dimecres serà una gran prova de foc, estarem en posició de lluitar per la classificació. Ens van superar en el marcador i en el joc. Ara, el nostre repte és demostrar que som millors que ells i tornar-los la moneda. Serà difícil, però estic convençut que entrarem en l'eliminatòria".

En tot cas, Luis Enrique ha confessat que el que va passar al Parc dels Prínceps en el partit d'anada va ser un accident: "Després d'analitzar el partit de París com no ho havíem fet mai, hem arribat a la conclusió que hi va haver un cúmul de moltes coses que no és gens habitual que passin."

Finalment, el tècnic del Barça no ha volgut relacionar el brillant partit que han jugat els seus homes amb l'anunci del seu comiat.

Anar al contingut