FUTBOL

Luis Enrique felicita els pares de Pedri

Tretze anys després la selecció espanyola tornarà a jugar a Riazor i Luis Enrique no deixa passar l'oportunitat per destacar el nivell esportiu i, sobretot, humà del migcampista canari

Redacció Esport3Actualitzat

Després del seu pas per Barcelona, dimarts la selecció espanyola jugarà un altre amistós, en aquest cas contra Islàndia, a Riazor. El seleccionador, Luis Enrique Martínez, ha tornat a lloar el blaugrana Pedri, de qui considera que té marge de millora, però de qui no dubta que aconseguirà el que es proposi:

Pedri pot millorar en tot; amb aquesta capacitat i talent per atacar i defensar té molt marge de millora. I a més està envoltat d'una gran família amb valors que l'ajudaran. Imagina't que et surt un fill amb aquest talent; ha de ser difícil i ells ho saben portar. És un plaer tenir jugadors d'aquest perfil esportiu, però sobretot humà.

El mateix Pedri també ha comparegut davant els mitjans després de Luis Enrique i ha donat la raó al seleccionador pel que fa als seus pares quan se li ha qüestionat sobre el seu tarannà tranquil tot i la seva joventut:

És una cosa que no assajo. Sempre intento estar tranquil. La meva família m'ajuda i els estic molt agraït perquè m'han preparat per tots els reptes que se'm van presentant.

De Pedri sovint diuen que és el nou Iniesta, i ell ho considera un honor: "Per a mi és un orgull que em comparin amb el meu ídol. Significa que fas les coses bé, però és molt complicat fer el que va fer ell. M'ho prenc com una motivació per continuar treballant i millorant".

Busquets, exemple dels més joves

El tècnic asturià també s'ha referit al blaugrana Busquets qui no ha estat convocat ni per jugar contra Albània ni Islàndia, però "del que espero que sigui el capità de la selecció al mundial i doni exemple als més joves. No cal que us parli del seu nivell esportiu".

Luis Enrique, per enèsima vegada, ha hagut de respondre a preguntes relacionades amb la seva continuïtat a la "roja", especialment perquè des d'Anglaterra el situen al Manchester United la pròxima temporada:

Ho puc dir més alt però no més clar: seré el seleccionador espanyol fins al mundial de Qatar segur, i si puc allargar més millor. Primer perquè he donat la meva paraula i després perquè em fa una il·lusió tremenda.

 

 

 

 

Anar al contingut