una imatge d'ansu fati entrenant i una altra de luiis enrique, en roda de premsa
Luis Enrique, molt taxatiu amb l'evolució d'Ansu Fati (EFE)
Nations League

Luis Enrique evidencia l'estat d'Ansu Fati deixant-lo fora de la llista

Luis Enrique ha argumentat que no veu ara mateix Ansu amb prou nivell per formar part del combinat i que, segons ell, prova d'això és el fet que amb el Barça només ha estat titular en només un de set partits

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció espanyola de futbol disputarà d'aquí una setmana dos partits de la Lliga de Nacions, contra Suïssa i contra Portugal, i Luis Enrique, el seleccionador espanyol, ha donat la llista de convocats, l'última que donarà abans del Mundial de Qatar. 

A la convocatòria, hi ha sis jugadors del Barça: Sergio Busquets, Jordi Alba, Èric Garcia, Pedri, Gavi i Ferran Torres. N'ha deixat fora els també blaugranes Ansu Fati i Marcos Alonso.

Luis Enrique ha argumentat que no veu ara mateix Ansu amb prou nivell per formar part del combinat i que, segons ell, prova d'això és el fet que amb el Barça només ha estat titular en només un de set partits.
 


Fa quatre mesos, Ansu Fati va ser la gran novetat a la convocatòria de Luis Enrique per als partits que la selecció espanyola havia de jugar al juny de la Nations League. L'asturià se'l va endur més aviat per recuperar sensacions, ja que al final no va jugar cap minut.

Aquesta temporada, al Barça, Xavi té un pla per a l'evolució d'Ansu Fati i tampoc vol assumir riscos amb Ansu Fati després del malson de les lesions, ja que progressa bé en potència, però no tant en velocitat.

Tampoc hiva Raúl de Tomás, que encara no ha debutat aquesta temporada i, fa pocs dies, ha abandonat l'Espanyol per fitxar pel Rayo, ni Sergio Ramos. Les grans novetats de la llista són Borja Iglesias, Hugo Guillamón i Nico Williams

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut