Futbol

Luis Enrique: "Esperaré Sergio Busquets, segur que serà a la llista"

El seleccionador espanyol de futbol ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar les seves sensacions davant dels problemes sorgits arran dels positius de Sergio Busquets i Diego Llorente

Redacció Esport3Actualitzat

Li van ploure crítiques per no haver convocat cap jugador del Reial Madrid, per no haver citat Sergio Ramos i per no haver aprofitat el límit de 26 fitxes que la UEFA permetia per a l'Eurocopa, però tot va entrar en una altra dimensió en el moment en què diumenge passat es va confirmar el positiu de Sergio Busquets. Aquest dijous, 4 dies després, Luis Enrique Martínez ha volgut donar la cara davant dels mitjans de concentració. I ho ha fet per sortir en defensa dels seus jugadors, en especial del migcampista blaugrana:

"A Busquets tinc clar que l'esperaré. Ell té un avantatge perquè va ser el primer de contagiar-se. Serà a la llista, segur. Es troba bé, és asimptomàtic i s'està entrenant."

El tècnic asturià ha recordat que les exigències de la UEFA per a l'Eurocopa eren molt estrictes i que les han seguit fil per randa.

"Hem complert tots els protocols. Però el virus es pot colar per qualsevol lloc. No busquem culpables, intentem buscar solucions. Com a seleccionador m'he hagut d'adaptar a una situació que no esperava."

Davant de la possibilitat que la selecció es pugui vacunar aquest pròxim divendres, Luis Enrique també és conscient que caldrà assumir un risc.

"M'agradaria que fos com més aviat millor, però sé que de cara a dilluns podrien tenir símptomes. Em fastiguejaria molt no poder comptar amb algun jugador perquè no es trobés bé per la vacuna. Ens hauria agradat que s'hagués fet en el moment oportú, que és just després de la llista oficial. Però no va ser possible."

Luis Enrique té clar que la situació que estan vivint en aquesta preparació per a l'Eurocopa no està sent senzilla, però tampoc tan complicada com sembla.

"Per mi això és un joc de nens, en comparació amb altres coses que he hagut de viure."

 

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut