Gumbau i Cámara, inscrits a la Champions (FCB)
Barça

Luis Enrique escull Juan Cámara i Gerard Gumbau del filial per inscriure'ls a la Champions

Juan Cámara i Gerard Gumbau són els jugadors del filial que Luis Enrique ha escollit per inscriure a la primera fase de la Champions, que començarà el 16 de setembre

Actualitzat

D'entre els 25 jugadors inscrits per a la Champions, n'hi ha dos del filial, Juan Cámara i Gerard Gumbau. El FC Barcelona disposava de tres places lliures i Luis Enrique ha decidit incloure'ls per disputar la primera fase. Arda Turan i Aleix Vidal les ocuparan a partir del gener, de cara a la segona fase de la Champions. En aquesta ocasió, Cámara tindrà el dorsal 27, mentre que Gumbau lluirà el 28.

El Barça també ha facilitat els noms de la segona llista -la B-, en la qual hi figuren quatre jugadors més del filial: Sergi Samper, David Babunski, Alejandro Grimaldo i el porter José Suárez.

Els blaugrana lluiran a la samarreta una ínsignia amb el logotip de la Champions guanyada a Berlín la temporada passada -un fons amb la silueta del trofeu i el número 15- i una altra similar amb el número 5, que es refereix als cinc trofeus de la màxima competició continental guanyats pels blaugranes en tota la seva història.

La Lliga de Campions 2015-2016 començarà el 16 de setembre a l'Olímpic de Roma, contra l'equip dirigit per Rudi Garcia.

Definits els dorsals de la Champions

El Barça també ha fet públic els dorsals que lluiran els jugadors en aquesta edició de la Champions i que es poden veure en aquest gràfic:

 

 

 

Anar al contingut