Barça

Luis Enrique: "És molt difícil jugar contra un equip com el nostre"

L'entrenador del Barça està molt satisfet amb el joc de l'equip i la intensitat sobre el camp tant en atac com en defensa. Ara li agradaria guanyar la final de la Champions la setmana vinent.

Actualitzat

El Barça de Luis Enrique ja s'ha embutxacat el segon títol, i la setmana vinent podria sumar el tercer de la temporada. El tècnic asturià està satisfet amb el joc de l'equip i el seu rendiment: "Som afortunats de tenir un grup de jugadors amb aquesta il·lusió i la clau està que disfruten amb el que fan i disfruten sent jugadors del Barça". Del partit d'aquest dissabte "m'ha agradat tot, des de la intensitat des de l'inici, fins a saber jugar aquest tipus de partits, la intensitat defensiva...", explica. 

Sobre Messi i la genialitat en el primer gol, Luis Enrique confirma que "no el poden parar els seus companys, que el coneixen perfectament i ténen un nivell altíssim....". Però la veritat és que "l'Athletic es mereix fa molts anys un títol, però tenen la mala sort que els últims anys els ha tocat jugar amb grans Barça i és molt difícil jugar contra un equip com el nostre". 

Sobre la final de la Champions, Luis Enrique ha assegurat que "hem de ser optimistes, però també realistes. És una competició molt difícil, europea i la Juve també pot fer triplet i això significa que han fet una temporada boníssima, però seria molt bonic aconseguir-ho i entrar a la història del Barça".

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut