Barça

Luis Enrique: "El Llevant s'ha reforçat molt bé i serà un repte guanyar-los per continuar líders"

Luis Enrique ha comparegut en roda de premsa abans de fer el darrer entrenament per viatjar a València. Els blaugrana visiten el Llevant de Rubi, un equip que s'ha reforçat i molt durant el mercat d'hivern. A la convocatòria dels blaugrana no hi ha cap novetat destacada.

Actualitzat

Luis Enrique no vol que ningú es relaxi per visitar el cuer de la Lliga, un Llevant que s'ha reforçat molt durant el mercat d'hivern. El conjunt dirigit per Rubi està necessitat de punts donada la seva situació a la competició i, per aquest motiu, Luis Enrique considera encara més perillós el rival. "Aquest és un tram de campionat en què els resultats són determinants, quan s'arriba a l'últim terç de la Lliga els equips de baix solen guanyar més partits", ha explicat el tècnic asturià.

Al Ciutat de València, "continuar sent líders" és el principal objectiu de Luis Enrique que no ha volgut que es relacionés la golejada a la Copa amb el València amb aquest partit. "Els jugadors són conscients de la dificultat de cada partit" ha sentenciat després de demanar-li si creu que els seus homes poden sortir més relaxats amb l'última golejada i la posició que ocupa el rival. "La necessitat en aquests partits no saps si serà positiva o es convertirà en negativa, en el nostre cas només pot ser positiva, però per al Llevant aquesta no és la seva Lliga, sinó amb altres equips que ocupen posicions similars", ha afegit l'entrenador blaugrana.

Els reforços del Llevant no preocupen en excés a Luis Enrique, però donada la cita i l'alçada del campionat, el tècnic blaugrana ja ha deixat clar que "no hi haurà rotacions", i menys tenint en compte que "canvia molt jugar a fora, mantindrem el nostre senyal d'identitat, però és molt més difícil que jugar a casa", ha conclòs. De fet, a la convocatòria del FC Barcelona ha quedat clara la declaració d'intencions ja que Luis Enrique no hi ha afegit cap novetat destacada. Masip, Douglas, Sandro, Vermaelen i Adriano es queden a Barcelona així com Rafinha, lesionat.

Luis Enrique treu ferro als temes extraesportius

Preguntat per la demanda de Mediapro al FC Barcelona i a Sandro Rosell i per l'aldarull provocat pel pare de Neymar, el tècnic asturià ha volgut treure-hi ferro. "Quan estava al B no tenia ni ordinador, per tant, estic ben tranquil", ha explicat en relació amb el cas d'espia de correus que ha destapat Jaume Roures. Sobre el pare de Neymar, Luis Enrique no hi ha volgut entrar gaire, però ha donat part de la culpa a alguns dels mitjans.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut