Luis Enrique, durant la nova sessió de Twitch
Luis Enrique, durant la nova sessió de Twitch
Futbol

Luis Enrique dona els ingressos obtinguts amb les seves intervencions amb Twitch

L'exseleccionador espanyol lliura 30.000 euros a la Fundació Enriqueta Villavecchia, contra el càncer infantil

Actualitzat

L'etapa de Luis Enrique al capdavant de la selecció espanyola es va acabar després del Mundial de Qatar, el passat mes de desembre. Una de les imatges que més han quedat a la memòria d'aquella competició és la del tècnic asturià parlant no només de futbol en un canal de Twitch.

Luis Enrique ja va avisar que tot el que recaptés ho donaria a finalitats benèfiques i aquest dimarts ha mostrat a les xarxes socials el document que ho acredita:

 

Luis Enrique aporta finalment 30.000 euros a la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. El mateix entrenador ha explicat que la plataforma Twitch es queda per defecte la meitat dels ingressos que genera i ha agraït a tots els usuaris el seu interès.

"Quan inicies un stream a Twitch firmes un contracte estàndard amb la plataforma (en el nostre cas, 50% per a ells i 50% per a mi). Us deixo el certificat que correspon a aquest 50%. Moltes gràcies per la vostra generositat i suport."

Luis Enrique va emetre més de 16 hores de Twitch. En l'actualitat, i tot i que el perfil està inactiu, suma més de 800.000 seguidors.

 

Anar al contingut