Barça

Luis Enrique: "Crec que ha estat el pitjor partit de la nostra etapa"

L'entrenador del Barça no ha escatimat adjectius a l'hora de qualificar el partit del Barça a Anoeta

Actualitzat

Luis Enrique ha comparegut davant dels mitjans de comunicació visiblement enfadat pel partit que ha jugat el FC Barcelona davant de la Reial Societat a Anoeta. Es pot dir més alt, però no més clar: "Hem fet el pitjor partit de la nostra etapa".

En un primer moment, l'entrenador del Barça s'ha desfet en elogis en el joc dels bascos: "Hi ha hagut tanta diferència que poc podem comentar del partit. Ens han discutit la pilota i no hem trobat la manera. Ens han pressionat amb sis jugadors en camp contrari."

Sobre les paraules de Piqué on deia que: "Jugant així, difícilment es podia guanyar la Lliga", Luis Enrique li ha contestat que "les entrevistes en acabar el partit són perilloses. No es pot donar per perduda la Lliga. Som a la jornada 13; això que ha passat avui només ens ha passat avui. Hem de pensar a millorar."

Després d'una pausa en el seu discurs per meditar molt bé el que volia dir, el tècnic asturià ha sentenciat: "Avui hem fet el pitjor partit de la nostra etapaAquest esport és tan meravellós que avui ens emportem un punt quan no mereixíem res."

Pensant en l'important partit contra el Reial Madrid de dissabte que ve, Luis Enrique ha recuperat l'optimisme i ha dit: "Es veurà un Barça molt millor en el clàssic, segur. Contra el Madrid donarem un nivell molt superior al d'avui."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut