Barça

Luis Enrique arriba als 100 partits al capdavant del FC Barcelona al Ciutat de València

L'entrenador blaugrana arriba al Ciutat de València al seu partit número 100 com a entrenador amb uns números de rècord i pot igualar el rècord d'imbatibilitat del Barça de Guardiola

Actualitzat

Luis Enrique Martínez arriba, davant del Llevant, al seu partit 100 com a entrenador del FC Barcelona. I cap altre tècnic del club ho ha fet millor que ell en el seu primer centenari, amb gairebé un 80% de victòries. A més, fa quatre mesos que no sap què és perdre, i, si contra el Llevant tampoc, perd igualaria el rècord de 28 partits del Barça de Guardiola de la temporada 2010/2011.

Els blaugrana, a les ordres de l'asturià, han guanyat 79 partits, n'han empatat 11 i n'han perdut 9. Amb el trident ofensiu com a gran estilet per foradar les defenses rivals, l'equip ha fet 280 gols (202 de Messi, Neymar i Suárez). El Barça de Luis Enrique, però, no destaca només en atac. Els 73 gols encaixats són també el millor registre històric del club.

Pep Guardiola és l'únic entrenador amb un rendiment equiparable al de l'actual ocupant de la banqueta del Barça. Sota la batuta de l'ara tècnic del Bayern de Munic i futur responsable del Manchester City, els blaugrana van guanyar 71 partits, en van empatar 19 i en van perdre 10. Guardiola supera Luis Enrique en títols guanyats en els primers 100 partits, 6 (la temporada perfecta) a 5.

El tercer millor tècnic de la història del club en els seus primers 100 partits és Johan Cruyff. L'holandès va tancar el seu primer centenari amb 60 partits guanyats, 23 d'empatats i 17 de perduts. Els números de Frank Rijkaard són similars (59-22-19), i una mica més lluny quedarien Terry Venables (57-26-17) i Louis van Gaal (56-18-26).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut