barça

Luis de la Fuente es defensa per haver fet jugar Gavi

El de La Rioja assegura que el jugador s'ha lesionat en trepitjar malament l'herba i no en l'entrada anterior

Redacció Esport3Actualitzat

Espanya ha tornat a guanyar (3-1) però a la sala de premsa de l'estadi del Valladolid només es parlava de la greu lesió de Gavi. Les primeres exploracions apunten a un trencament del lligament encreuat del genoll dret. Amb posat trist, el tècnic Luis de la Fuente ha justificat la decisió d'alinear l'andalús en una cita intranscendent com el partit contra Geòrgia. Tampoc ha vist cap error en el fet que tornés a entrar al camp després de rebre una dura entrada per darrere.

"Gavi estava perfectament per jugar el partit, com els seus companys. A més, venia de no jugar el passat cap de setmana, estava fresc. Ha estat un infortuni, una desgracia. El futbol és una activitat de risc. No tenia relació la primera acció amb la segona. Hem parlat amb el jugador i es lesiona quan trepitja malament i li marxa el genoll."

El cert és que per aquest partit el tècnic ha canviat 9 jugadors de l'onze, però Gavi, no. Avançant-se a la combinació de frustració i malestar que pugui haver-hi al si del FC Barcelona, el de La Rioja ha dirigit un missatge a la institució blaugrana:

"Ho sentim en l'ànima. Estem trencants i ho sentim molt, tant com ells."

De la Fuente, que sempre ha demostrat tenir en Gavi un dels seus preferits, ha descrit com estava el migcampista al vestidor:

"Trencat, no entenia com li havia pogut passar una cosa així a ell. Estava dolgut. El vestidor semblava una sala de vetlla. És el moment més dur i més amarg de la meva carrera. És dur veure la impotència d'un futbolista."

Luis de la Fuente, en un moment del partit contra Geòrgia

No era l'únic abatut anímicament. Els altres membres de la Roja també han necessitat aïllar-se de la situació del seu company, per difícil que fos:

"Al descans els he dit que en homenatge al company caigut, havíem de tirar endavant el partit i recuperar-los anímicament. Tots érem conscients de la gravetat de la lesió."

L'absència de Gavi també suposa una pèrdua irreemplaçable per al combinat estatal --tenia plaça fixa a l'Eurocopa i, probablement també, als Jocs de París-- però el seleccionador no ha volgut aventurar com gestionarà la seva llarga baixa:

"No penso en el futur, només en la salut del futbolista."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut