Luis Blanco en la seva presentació com a entrenador de l'Espanyol (RCD Espanyol)
Espanyol

Luis Blanco: "Som conscients del que es juga el Granada, però sortirem a guanyar"

L'Espanyol, ja salvat, visita en la darrera jornada de lliga el conjunt andalús, immers en la lluita per la permanència

L'espanyol juga aquest diumenge a les 20.00 al camp del Granada el darrer partit de la temporada. Amb la permanència assegurada, el rival dels blanc-i-blaus necessita els 3 punts per mantenir-se un any més a la primera divisió. Luís Blanco, entrenador de l'Espanyol, ha assegurat en roda de premsa que el vestidor és conscient del que es juga el Granada, però té la voluntat de guanyar el partit.

"Som conscients del que es juga el Granada, però nosaltres també ens juguem moltes coses... Els futbolistes m'han transmès la voluntat d'anar a guanyar el partit. L'Espanyol ha d'estar a l'altura de la seva samarreta centenària. Estic tranquil i convençut que l'equip competirà bé. El club i jo volem guanyar i farem la millor alineació."

El tècnic de l'Espanyol també ha volgut lloar la reacció del Granada en les últimes jornades:

"Ha fet un pas endavant en intensitat i a l'hora de jugar a camp contrari. És un equip molt ben estructurat i es nota l'energia de tenir un nou entrenador."

Finalment, Blanco ha assegurat que tot i les baixes confirmades de Keidi Baré, Manu Morlanes i Pedrosa, no convocarà cap jugador del filial, immers en la lluita per l'ascens a Primera RFEF.

 

Anar al contingut