Núria Picas és la gran favorita a Bagà. (Foto: UltraPirineu.com)
Curses de muntanya

Luis Alberto Hernando i Núria Picas, grans favorits a l'Ultra Pirineu 2014

Un total de 2.500 corredors es donaran cita el cap de setmana a Bagà per participar en l'Ultra Pirineu 2014. Luis Alberto Hernando i Núria Picas encapçalen un cartell d'atletes de luxe en què tampoc no falten Miguel Heras i el seu germà Roberto, que s'estrenarà en una cursa ultra.

Actualitzat

Un total de 2.500 corredors es donaran cita el cap de setmana a Bagà per participar en l'Ultra Pirineu 2014Luis Alberto Hernando i Núria Picas encapçalen un cartell d'atletes de luxe en què tampoc no falten Miguel Heras i el seu germà Roberto, que s'estrenarà en una cursa ultra.

La cursa Nit Pirineu, que conclourà amb una festa popular en un escenari tan privilegiat com és el Niu de l'Àliga, serà el tret de sortida a un intens cap de setmana. L'Ultra Pirineu creix en recorregut i nombre de carreres organitzant un total de quatre proves: l'Ultra Pirineu de 100 quilòmetres; la Marató Pirineu, de 42 quilòmetres; la Nit Pirineu, de 6 quilòmetres, i la Pirineu XS.

Els incondicionals de les distàncies ultres tornen a tenir davant seu un repte majúscul: l'Ultra Pirineu, de 100 quilòmetres i 7.000 metres de desnivell amb sortida i arribada a Bagà i un recorregut pel Parc Natural del Cadí Moixeró que per primera vegada vorejarà el Pedraforca. Aquesta prova és l'antiga Cavalls de Vent.

Anar al contingut